SDV48-A

SDV48-A (1)
SDV48-A (1) SDV48-A (2) SDV48-A (3) SDV48-A (4)
kr 1290,00
Utsalgspris ekskl. mvakr 1032,00
Mva-beløpkr 258,00
Produkt-ID: NB48_1
Den helt nye Nextbase SDV48-spilleren gir den uslåelige Nextbase-kvaliteten til fantastisk pris. Nextbase SDV48 er en DVD-spiller som ser ut som et nettbrett og er utstyrt med en DVD-stasjon nøye innebygd under skjermen. Les mer

BÆRBAR 9-TOMMERS NEXTBASE SDV48 DVD-SPILLER SOM SER UT SOM ET NETTBRETT

Den helt nye Nextbase SDV48-spilleren gir den uslåelige Nextbase-kvaliteten til fantastisk pris. Nextbase SDV48 er en DVD-spiller som ser ut som et nettbrett og er utstyrt med en DVD-stasjon nøye innebygd under skjermen. Takket være denne løsningen, er spilleren slank og du kan bruke den både hjemme og i bilen på lange reiser (bilmonteringssettet inkludert).

SKJERM

7-tommers skjerm av den bærbare Nextbase SDV48AM DVD-spilleren har LED-bakgrunnsbelysning med høy oppløsning og piksler 480 x 234 RGB True Color, slik at du alltid får et perfekt bilde. I motsetning til mange andre bærbare DVD-spillere, ble Nextbase-enheter utviklet for å være bærbar og ha en bred visningsvinkel. DVD-spillere fra Nextbase har også et innebygget antisjokk system.

STØTTEDE FORMATER

Bærbare DVD-spillere SDV49AC fra Nextbase støtter en rekke plater og formater: DVD, DVD + R / RW, DVD-R / RW, CD-R / RW, CD-audio, XviD, MPEG4, MP3, DivX, JPEG, JPG, JPG Viewer og KODAK.

TILKOBLING

På siden av spilleren er det audio/video-utgang og inngang. Det betyr at du kan bruke en AV-kabel (inkludert som standard i settet) for tilkobling av TV-apparatet og bruke SDV48-spilleren som vanlig DVD-spiller. Videoinngang betyr at du kan koble den til en ekstern videoenhet, for eksempel et videokamera, og se opptaket på skjermen. På den andre siden av DVD-spilleren finnes det en USB-port som du kan koble en USB-masselagringsenhet til (på opptil 8 GB) og vise bilder eller se på filmer direkte fra en USB-enhet. Enheten har også en SD-kort leser som støtter SD-kort på opptil 4 GB.
Hvis du vil nyte filmen uten å forstyrre de andre passasjerene, bruk hodetelefonutgangen på 3,5 mm og volumkontrollen på siden av spilleren. På forsiden av spilleren finnes det to høyttalere, slik at du kan nyte underholdning med venner og familien. På forsiden av spilleren finnes det også fem knapper for menybetjening - innstillinger, avspilling, pause, stopp. Det er også inkludert en fjernkontroll med alle spillerkontrollene.

SELVSTENDIG SPILLER ELLER BILSPILLER

På baksiden av SDV48 DVD-spilleren finnes det en rammestativ for å plassere enheten på et flatt underlag, f.eks. et bord. Enheten leveres med et monteringssett som monteres på bilnakkestøtten for å gi underholdning på lange turer. Bilmonteringssettet har også en bilstrømkabel med en sigarettennerplugg og kabel for tilkobling av skjerm.