SDV48-AC

SDV48-AC (1)
SDV48-AC (1) SDV48-AC (2) SDV48-AC (3)
kr 2195,00
Utsalgspris ekskl. mvakr 1756,00
Mva-beløpkr 439,00
Produkt-ID: NB48AC_1
Den helt nye Nextbase SDV48AC-serien gir den uslåelige Nextbase-kvaliteten til fantastisk pris. Nextbase SDV48AC er en bærbar DVD-spiller med et system av to nettbretter (hoved/hoved), med en DVD-stasjon nøye innebygd under hver skjerm. Takket være dette, kan spillerne være veldig slanke og man kan bruke dem både hjemme og i bilen på lange reiser (bilmonteringssett inkludert). Du kan se på to ulike filmer eller på en film vist samtidig på to 7-tommers skjermer. Les mer

DOBBEL 7-TOMMERS NEXTBASE SDV48AC DVD-SPILLER SOM SER UT SOM ET NETTBRETT (HOVED/HOVED)

Den helt nye Nextbase SDV48AC-serien gir den uslåelige Nextbase-kvaliteten til fantastisk pris. Nextbase SDV48AC er en bærbar DVD-spiller med et system av to nettbretter (hoved/hoved), med en DVD-stasjon nøye innebygd under hver skjerm. Takket være dette, kan spillerne være veldig slanke og man kan bruke dem både hjemme og i bilen på lange reiser (bilmonteringssett inkludert). Du kan se på to ulike filmer eller på en film vist samtidig på to 7-tommers skjermer.

SKJERM

7-tommers skjermer av bærbare Nextbase SDV48AC DVD-spillere har LED-bakgrunnsbelysning med høy oppløsning og piksler 480 x 234 RGB True Color, slik at du alltid får et perfekt bilde. I motsetning til andre bærbare DVD-spillere, ble Nextbase-enheter utviklet for å være bærbar og ha en bred visningsvinkel. DVD-spillerne fra Nextbase har også et innebygget antisjokk-system slik at du kan nyte filmen selv under kjøring på humpete bygdeveier.

STØTTEDE FORMATER

Bærbare DVD-spillere SDV49AC fra Nextbase støtter en rekke plater og formater: DVD, DVD + R / RW, DVD-R / RW, CD-R / RW, CD-audio, XviD, MPEG4, MP3, DivX, JPEG, JPG, JPG Viewer og KODAK. Med en bred formatstøtte kan du bruke enheten ikke bare som en videospiller, men også som en musikkspiller som støtter audio CD-er og MP3.

TILKOBLING

På siden av spillerne er det audio/video-utgang og inngang. Det betyr at du kan bruke en AV-kabel (inkludert som standard i settet) for tilkobling av TV-apparatet og bruke spilleren som vanlig DVD-spiller. Videoinngang betyr at du kan koble den til en ekstern videoenhet, for eksempel et videokamera, og se opptaket på skjermen.

OPPLADBART BATTERI

En stor fordel av bærbare SDV48AC DVD-spillere er at hver spiller har sitt eget innebygget oppladbart batteri som gir strøm til hver DVD-spiller i over 2 timer, slik at du kan se på film i bilen, stoppe filmen når du kommer til bestemmelsesstedet, og deretter fortsette der du stoppet.

USB-TILKOBLING

På siden av DVD-spilleren finnes det en USB-port som du kan koble en USB-masselagringsenhet til (på opptil 8 GB) og vise bilder eller se på filmer direkte fra en USB-enhet. Enheten har også en SD-kort leser som støtter SD-kort på opptil 4 GB. Det er en veldig nyttig funksjon som lar deg oppbevare et par filmer på en USB-enhet eller et SD-kort og se på dem på DVD-spilleren når du får lyst på det.

SELVSTENDIG SPILLER ELLER BILSPILLER

På baksiden av skjermene finnes det en rammestativ for å plassere enheten på et flatt underlag, f.eks. et bord. Enheten leveres med et monteringssett som monteres på bilnakkestøtten for å gi underholdning på lange turer. Bilmonteringssettet har også en bilstrømkabel med en sigarettennerplugg og kabel for tilkobling av skjerm.