SDV49-A

SDV49-A (1)
SDV49-A (1) SDV49-A (2) SDV49-A (3) SDV49-A (4)
kr 1590,00
Utsalgspris ekskl. mvakr 1272,00
Mva-beløpkr 318,00
Produkt-ID: NB49_1
Den helt nye Nextbase SDV49-spilleren gir den uslåelige Nextbase-kvaliteten til fantastisk pris. Nextbase SDV49 er en DVD-spiller som ser ut som et nettbrett og er utstyrt med en DVD-stasjon nøye innebygd under skjermen. Les mer

BÆRBAR 9-TOMMERS NEXTBASE SDV49 9-TOMMERS DVD-SPILLER SOM SER UT SOM ET NETTBRETT

Den helt nye Nextbase SDV49-spilleren gir den uslåelige Nextbase-kvaliteten til fantastisk pris. Nextbase SDV49 er en DVD-spiller som ser ut som et nettbrett og er utstyrt med en DVD-stasjon nøye innebygd under skjermen. Takket være denne løsningen, er spilleren slank og du kan bruke den både hjemme og i bilen på lange reiser (bilmonteringssettet inkludert).

SKJERM

9-tommers skjerm av den bærbare Nextbase SDV48AM DVD-spilleren har LED-bakgrunnsbelysning med høy oppløsning og piksler 640 x 234 RGB True Color, slik at du alltid får et perfekt bilde. I motsetning til mange andre bærbare DVD-spillere, ble Nextbase-enheter utviklet for å være bærbar og ha en bred visningsvinkel. DVD-spillere fra Nextbase har også et innebygget antisjokk system.

STØTTEDE FORMATER

Bærbare DVD-spillere SDV49AC fra Nextbase støtter en rekke plater og formater: DVD, DVD + R / RW, DVD-R / RW, CD-R / RW, CD-audio, XviD, MPEG4, MP3, DivX, JPEG, JPG, JPG Viewer og KODAK.

TILKOBLING

På siden av spilleren er det audio/video-utgang og inngang. Det betyr at du kan bruke en AV-kabel (inkludert som standard i settet) for tilkobling av TV-apparatet og bruke SDV49-spilleren som vanlig DVD-spiller. Videoinngang betyr at du kan koble den til en ekstern videoenhet, for eksempel et videokamera, og se opptaket på skjermen. På den andre siden av DVD-spilleren finnes det en USB-port som du kan koble en USB-masselagringsenhet til (på opptil 8 GB) og vise bilder eller se på filmer direkte fra en USB-enhet. Enheten har også en SD-kort leser som støtter SD-kort på opptil 4 GB.

SELVSTENDIG SPILLER ELLER BILSPILLER

På baksiden av SDV49 DVD-spilleren finnes det en rammestativ for å plassere enheten på et flatt underlag, f.eks. et bord. Enheten leveres med et monteringssett som monteres på bilnakkestøtten for å gi underholdning på lange turer. Bilmonteringssettet har også en bilstrømkabel med en sigarettennerplugg og kabel for tilkobling av skjerm.