SDV49-AM

DVD Player SDV49-AM (1)
DVD Player SDV49-AM (1) DVD Player SDV49-AM (2) DVD Player SDV49-AM (3) DVD Player SDV49-AM (4) DVD Player SDV49-AM (5)
kr 2490,00
Utsalgspris ekskl. mvakr 1992,00
Mva-beløpkr 498,00
Produkt-ID: 109447
Den helt nye Nextbase SDV49AM-serien gir den uslåelige Nextbase-kvaliteten til fantastisk pris. Nextbase SDV49AM er en bærebar DVD-spiller utstyrt med to skjermer som ser ut som nettbretter, med en DVD-stasjon innebygd nøye under hovedspilleren. Takket være dette, kan spillerne være veldig slanke og man kan bruke dem både hjemme og i bilen på lange reiser (bilmonteringssett inkludert). Du kan se på to ulike filmer eller på en film vist samtidig på to 9-tommers skjermer. Les mer

Nextbase SDV49-AC dvd-spiller med to 9-tommers skjermer som ser ut som et nettbrett

Den helt nye Nextbase SDV49AM-serien gir den uslåelige Nextbase-kvaliteten til fantastisk pris. Nextbase SDV49AM er en bærebar DVD-spiller utstyrt med to skjermer som ser ut som nettbretter, med en DVD-stasjon innebygd nøye under hovedspilleren. Takket være dette, kan spillerne være veldig slanke og man kan bruke dem både hjemme og i bilen på lange reiser (bilmonteringssett inkludert). Du kan se på to ulike filmer eller på en film vist samtidig på to 9-tommers skjermer.

Skjerm

9-tommers skjermer av bærbare Nextbase SDV49AM DVD-spillere har LED-bakgrunnsbelysning med høy oppløsning og piksler 640 x 234 RGB True Color, slik at du alltid får et perfekt bilde. I motsetning til andre bærbare DVD-spillere, ble Nextbase-enheter utviklet for å være bærbar og ha en bred visningsvinkel. DVD-spillerne fra Nextbase har også et innebygget antisjokk-system slik at du kan nyte filmen selv under kjøring på humpete bygdeveier.

Sløttede formaters

Bærbare DVD-spillere SDV49AC fra Nextbase støtter en rekke plater og formater: DVD, DVD + R / RW, DVD-R / RW, CD-R / RW, CD-audio, XviD, MPEG4, MP3, DivX, JPEG, JPG, JPG Viewer og KODAK.

Tilkobling

På siden av spillerne er det audio/video-utgang og inngang. Det betyr at du kan bruke en AV-kabel (inkludert som standard i settet) for tilkobling av TV-apparatet og bruke hovedspilleren SDV49AM som vanlig DVD-spiller. Videoinngang betyr at du kan koble den til en ekstern videoenhet, for eksempel et videokamera, og se opptaket på skjermen.

Oppladbart batteri

En stor fordel av bærbare SDV49AM DVD-spillere er at hver spiller har sitt eget innebygget oppladbart batteri som gir strøm til hver DVD-spiller i over 2 timer, slik at du kan se på en film i bilen, stoppe filmen når du kommer til bestemmelsesstedet, og deretter fortsette der du stoppet. Den andre skjermen kan du bruke med hovedenheten etter å koble den til en 12V-bilstrømkabelen eller en strømadapter.

USB-tilkobling

På siden av DVD-spilleren finnes det en USB-port som du kan koble en USB-masselagringsenhet til (på opptil 8 GB) og vise bilder eller se på filmer direkte fra en USB-enhet. Enheten har også en SD-port som støtter SD-kort på opptil 4 GB. Det er en veldig nyttig funksjon som lar deg oppbevare et par filmer på en USB-enhet eller et SD-kort og se på dem på DVD-spilleren når du får lyst på det.

Selvstending spiller eller bilspiller

På baksiden av skjermene finnes det en rammestativ for å plassere enheten på et flatt underlag, f.eks. et bord. Enheten leveres med et monteringssett som monteres på bilnakkestøtten for å gi underholdning på lange turer. Bilmonteringssettet har også en bilstrømkabel med en sigarettennerplugg og kabel for tilkobling av skjerm.